Drejtimi i shpejtë i flokëve me titan plus

12.0021.00 (-43%)

In stock

  • Produkt revolucionar, me pllaka ngrohje qeramike 100%, Ekzistojnë 66 pika të kuqe silikoni mbi të gjithë kornizën e salduar, që rrotullohen 360 ° për të shmangur përdredhjen.
  • Udhëzime për përdorim: – Përdorimi i cilësimeve të ndryshme për përdorimin e drejtpërdrejtë të flokëve mund të arkivojë temperatura të ndryshme direkte të flokëve, shpejt me një buton, secila prekje mund të ndryshojë 5 gradë Celsius.
  • Ne ju rekomandojmë që të filloni duke zgjedhur sasinë më të lartë në vend të flokëve për të ulur nivelin e temperaturës.
  • (1) Për flokë të trashë zakonisht zgjidhni një temperaturë më të lartë 210-230 gradë Celsius.
    (2) Në përgjithësi varni flokët në një temperaturë prej 210-190 gradë.
    (3) Temperatura e imët e përzgjedhjes së flokëve 200-170 dhe zgjedhja e temperaturës së ulët mund të jetë pak më e ngadaltë
    (4) Përdorni butonin e energjisë për të shtypur dhe mbajtur 3 sekonda për të filluar, shtypni 3 sekonda për ta fikur.

12.0021.00 (-43%)

Reviews (0)

Be the first to review “Drejtimi i shpejtë i flokëve me titan plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Drejtimi i shpejtë i flokëve me titan plus

12.0021.00 (-43%)

Add to Cart