Doreza me dritë

8.0015.00 (-47%)

In stock

GLOVELITE është e përkryer për të inspektuar hapësira të ngushta dhe është e natyrshme për ndriçimin në kokë kur nevojiten nivele të ulëta të lumenjve për të ruajtur vizionin e natës dhe për të mbajtur shikimin e shkëlqyeshëm. E disponueshme në LED të bardhë për shkëlqim maksimal. Ndërtuar nga një hollë e hollë 0.5mm e zezë me një pëlhurë të butë të rrobave, GLOVELITE shtrihet në mënyrë të qetë mbi dorën tuaj dhe qëndron i vendosur. Bateritë GLOVELITE zgjasin më shumë se 8 orë në mënyrë të vazhdueshme “në” dhe dukshëm më të gjatë nëse përdoren me ndërprerje.

Karakteristika
Dy LED drita të vegjël të prodhimit të bardhë – në gishtin drejtues dhe thumb.
Mjaft e ndritshme për të parë projektet afër.
Përshtatet në dorën tuaj, madje edhe mbi dorashka.
Majë të xhveshur të gishtave, të lira për të kapur, shtypur ose për të përdorur ekranin me prekje.
Nuk laget nga djersa.
Shtrirje e shpejtë e tharjes.
Rezistent ndaj ujit – jo për zhytje, por të sigurt për kushtet në bord.

8.0015.00 (-47%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Doreza me dritë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Doreza me dritë

8.0015.00 (-47%)

Add to Cart