Disk drita

13.0026.00 (-50%)

In stock

Siguroni ndriçim për çdo vend.
Dritat e diskut sigurojnë ndriçim perfekt për oborrin e shtëpisë tuaj, kopshtet, trotuaret, lëndinat dhe korridoret, etj.
Për të shtuar një skenë të bukur në pamjen e natës
Vendoseni vetëm atje ku ndriçimi është i nevojshëm natën.

Nuk ka nevojë të zëvendësoni tela ose bateri, përdorni energji diellore falas!
Kthejeni çelësin poshtë kapakut dhe shtyjeni kunjin në tokë.
Këto drita diellore ndezin automatikisht natën dhe shuhen në agim!

13.0026.00 (-50%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Disk drita”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Disk drita

13.0026.00 (-50%)

Add to Cart