Çorape termike prej alumini, këmbë plotësisht të ngrohta

16.0022.00 (-27%)

In stock

  • Kur temperatura të bjerë, mos lejoni që moti i ftohtë t’ju zbresë!
  • Qëndroni të ngrohtë dhe të rehatshëm me 35 çorape revolucionare më poshtë.
  • Të bëra me fije alumini, të endura në pëlhura të endura me frymë, disqe nën 35 çorape janë ideale për kushte ekstreme – nga lopata e borës deri tek sportet dimërore – dhe mjaft të pakta për tu veshur nën çorape të rregullta ose këpucë fustanesh.
  • Kënaquni me aktivitetet e përditshme, nga shëtitjet deri tek vrapimi deri në marrjen e ditës tuaj të punës me këto çorape të qëndrueshme
  • Fijet e aluminit ndihmojnë për të reflektuar nxehtësinë e trupit tuaj, duke minimizuar nxehtësinë dhe lagështinë për t’i mbajtur gjymtyrët tuaja të ngrohta dhe të thata, dhe temperaturën e trupit tuaj si duhet.
  • Mos vuani nga të ftohtët. Qëndroni të rehatshëm dhe shijoni mënyrën e zgjuar me 35 çorape më poshtë.

16.0022.00 (-27%)

Reviews (0)

Be the first to review “Çorape termike prej alumini, këmbë plotësisht të ngrohta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Çorape termike prej alumini, këmbë plotësisht të ngrohta

16.0022.00 (-27%)

Add to Cart