Blender për petulla

25.0040.00 (-38%)

In stock

Blender me manovër është i përsosur për të bërë waffles, crepes, muffins, scones, cornbread dhe cupcakes
Disponohet me saktësi, vazhdimisht dhe çmontoni për pastrim të shpejtë
Përgatitja, përzierja dhe shpërndarja në të njëjtën pajisje
Përsosur për të bërë waffles, crepes, Madeleine, muffins, scones, bukë misri, crepes, cupcakes dhe shumë më tepër.
Doreza ergonomike e lehtëson shpërndarjen me saktësi dhe vazhdimësi. Përgatitni, përzierni dhe hidhni të gjithë në të njëjtën pajisje.

25.0040.00 (-38%)

Reviews (0)

Be the first to review “Blender për petulla”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Blender për petulla

25.0040.00 (-38%)

Add to Cart