Baofenk Walkie Talkie Portable me dy drejtime 1 + 1

35.0050.00 (-30%)

In stock

35.0050.00 (-30%)

Përshkrim

TELEFONET EW RADIO – BAOFENG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PËRSHKRIM I PRODUKTIT:

  • Baofeng BF-666S është një transmetues manual kompakt që jep 2 vat në brezin e frekuencës 400-480 MHz. Ka deri në 16 kujtime të zgjedhshme (të programueshme për përdoruesit). Karakteristikat e tjera përfshijnë: përzgjedhës të brezit të gjerë / të ngushtë, funksionin e kursimit të baterisë, kodimin VOX, DCS / CTCSS, elektrik dore.

KARAKTERISTIKAT E PRODUKTIT:

Ky produkt mundëson komunikimin midis dy ose më shumë skuadrave që janë në të njëjtin kanal dhe kështu mund të formojnë ekipe pune. Kjo pajisje ka karakteristikat e nevojshme për performancën optimale të zhvillimit të kompanisë tuaj, zë të shkëlqyeshëm, fuqi të madhe të komunikimit të qartë dhe të saktë, pajisje të thjeshta për t’u përdorur, sepse nuk sjell shumë mundësi konfigurimi dhe vjen me 16 kanale të paracaktuara. Distanca midis pajisjeve mund të ndryshojë nga 1 deri në 3 km dhe do të varet kryesisht nga kushtet e terrenit (ndërtesa, mure, pemë, etj …)

✅ LINJA E PARASHIKIMIT TE DUHUR PER TREGUESIN E ZONES RURALE DERI NE 30KM
✅ZONAT URBANE DREJT DERI NE 10KM
✅LINJA E KOMBTUAR E PADISHTUAR NE ZONAT RURALE DERI NE 5KM
✅LINJA E PERFORMUAR E PAPRITUR NE ZONAT URBANE DERI NE 3KM

Sa më sipër janë vlerat MAXIMUM, domethënë që SHUM do të arrijnë maksimumin në atë distancë, por diapazoni mund të jetë më i shkurtër nëse kushtet ku ato përdoren janë të ndryshme nga ato të propozuara nga prodhuesi.

 

Modeli: BF-666S

Në rezistencën e antenës: 50 ohm

Temperatura e funksionimit: -30 ~ + 60 ° C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✅ Tensioni i vlerësuar: 3.7 V DC

✅ Fuqia dalëse: <5W

✅ Lloji i baterisë: Bateri Li-jon

✅ Kapaciteti i baterisë: 1500mAh

✅ Ngjyra: E zezë

✅ Përmasat (LXWXH): 60X33X115mm (pa antenë)

✅ Pesha: 180g

✅ Brez i dyfishtë ose brez i vetëm: brez i vetëm

✅ Frekuenca e dyfishtë ose frekuencë e vetme: frekuencë e vetme

✅ Brezi i frekuencës: UHF: 400-470MHz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✅ Kanali i kujtesës: 16

✅ Funksioni CTCSS / DCS: Po

✅ Llambë LED e integruar: Po

✅ Alarm i ulët i baterisë: Po

✅ Në funksionin e kursimit të energjisë: Po

✅ Kujtesë zanore në anglisht dhe kinezisht: Po

✅ Kompjuter Softuer kompjuterik i programueshëm: Po

PERFSHIRE NE PAKETE:

✅Radio 2 radio radio portative (pa kufje)

✅ 2 X Antenë e ngarkuar në mënyrë induktive

✅ Bateri X 2 Li-jon

✅ 2 X karikues desktop

✅ Klipi i rripit 2 X

✅  Manuali i Përdorimit  X 2

Reviews (0)

Be the first to review “Baofenk Walkie Talkie Portable me dy drejtime 1 + 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Baofenk Walkie Talkie Portable me dy drejtime 1 + 1

35.0050.00 (-30%)

Add to Cart