BAOFENG – Radio lidhje 8W

50.00

In stock

 

 • Verifikuar me një garanci të arritur mbi 10 km ne hapsin hapur
 • Pesha e artikullit 15.2 ounces
 • Përmasat e Produktit 2.5 x 8.1 x 7 inç
 • Bateritë 1 Bateri jonik të litiumit të kërkuar. (Përfshirë)
 • Lloji i ekranit LCD

50.00

Përshkrim

 • Fuqia e prodhimit: 8W / 5W / 1W
 • Frekuenca: 136-174 MHz / 400-520 MHz
 • Ekran me dy banda, Ekran me frekuencë të dyfishtë, Dual-Standby
 • 128 kanale
 • 50 CTCSS dhe 104 CDCSS
 • Funksioni i integruar VOX
 • 1750 Hz Burst Ton
 • FM Radio (65.0 MHz 108.0 MHz)
 • LED elektrik dore
 • Ekran i madh LCD
 • Lartë / Med / Low Power RF Switchable
 • 25 KHz / 12.5 KHz Switchable
 • Alert emergjente
 • Alarm i ulët i baterisë
 • Saver për bateri
 • Kohëmatësi i kohës
 • Mbyllja e tastierës
 • Monitor Channel
 • Hapi i Kanalit: 2.5 / 5 /6.25 / 10 /12.5 / 25 KHz
 • Set Roger

Vlersimet (0)

Be the first to review “BAOFENG – Radio lidhje 8W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

BAOFENG - Radio lidhje 8W

50.00

Add to Cart