BAOFENG – Radio lidhje

30.0060.00 (-50%)

In stock

Gama e Frekuencës: 400-470MHz; 16 kanali; 50 CTCSS / 105 CDCSS
Karakteristikat e kursimit të energjisë për të zgjatur jetëgjatësinë e baterisë; Alarm i ulët i baterisë ju këshillon kur duhet të rimbushni ose zëvendësoni bateritë
Çdo radio ka një kufje; Bateri Li-ion 1500mAh; Alert me tension të ulët; Ngarkimi Inteligjent
Ky artikull i thjeshtë, ekonomik dhe i përshtatshëm mund të plotësojë kërkesën tuaj. Ky 2pcs Walkie Talkie është i dobishëm për këto rrethana: roje sigurie, lidhje supermarketi, tregues për zonën e ndërtimit, më e dobishme për mbijetesën në terren, biking dhe hiking. Gjithashtu, plotësoni nevojën tuaj në natën e errët
Kjo pjesë e radios me dy drejtime mund të lidhë njëri-tjetrin në zonën e largët ose në fushën e egër, ku sinjali i telefonit të skajshëm është i dobët. Me teknologjinë më të fundit, është shumë e lehtë t’i përdorësh këto. Të gjitha që ju nevojitet është t’i ktheni këta dy në të njëjtin kanal (16 kanali që do të zgjidhet), të shtyni një buton dhe ju mund të dëgjoni nga bashkëshorti juaj

30.0060.00 (-50%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “BAOFENG – Radio lidhje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

BAOFENG - Radio lidhje

30.0060.00 (-50%)

Add to Cart