Atomik Zapper – Me Drit Blu dhe Val Ultra Sonike

15.0035.00 (-57%)

In stock

Insektet dhe dëmtuesit fluturues që pushtojnë shtëpinë tuaj? Marrja e një shfarosës është aq e shtrenjtë. Kimikatet toksike janë kaq të pasigurta. Shpëto shtëpinë tënde prej dëmtuesve të padëshiruar bezdisshëm menjëherë me Atomic Zapper ™, anëtari më i ri i familjes Atomic Beam! Kjo pajisje e fuqishme është një repeller tejzanor 2-në-1. Ai përdor valë të shëndoshë tejzanor për të përzënë insektet dhe brejtësit të çmendur, por mbetet e padëmtueshme për ju dhe kafshët tuaja. Teknologjia e dritës blu Atomic Zapper ™ tërheq dhe vret insektet fluturuese. Është kaq e lehtë për t’u përdorur.  Vetëm vendose dhe fillon duke punuar. Nuk ka asgjë për të instaluar, asgjë për t’u mbushur. Ndalo të shpenzosh një pasuri për shfarosësit. Atomic Zapper ™ është mënyra e sigurt, e lehtë dhe e efektshme për të eliminuar dëmtuesit bezdisshëm përgjithmonë!

15.0035.00 (-57%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Atomik Zapper – Me Drit Blu dhe Val Ultra Sonike”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Atomik Zapper - Me Drit Blu dhe Val Ultra Sonike

15.0035.00 (-57%)

Add to Cart