Aspirator hundor për foshnje

17.0037.00 (-54%)

In stock

17.0037.00 (-54%)

Përshkrim

Frymëmarrja është më e mirë me Aspiratorin Nasal!

Prindërit gjithmonë duan më të mirën për fëmijët e tyre. Sidomos kur foshnja është e sëmurë, duhet pasur kujdes.

NDALONI të përdorni sendet e mëparshme për të pastruar hundën e foshnjës tuaj pasi mund të dëmtojë fëmijën tuaj. Woa Nasal Aspirator është makineria më e mirë që prindërit duhet të kenë!

Mbingarkesa e hundës mund të jetë më e rrezikshme tek foshnjat sesa tek fëmijët më të rritur dhe të rriturit. Simptomat mund të ndërhyjnë në ushqyerjen e foshnjave dhe madje të çojnë në probleme të frymëmarrjes. Ajo gjithashtu mund të parandalojë zhvillimin normal të fjalës dhe dëgjimit. Ne e kuptojmë këtë, prandaj Woa Nasal Aspirator është për foshnjën tuaj!

☑️ PUNT E AKSESUARA: Kapaku drejtues mund të rregullohet me pesë nivele të ndryshme thithjeje për të ndihmuar në pastrimin e shkallëve të ndryshme të mbingarkesës. Thjesht shtypni kontrollin e butonit 1s.


☑️ ANTI-REFLOV: Dizajni anti-reflektim parandalon mukusin të rrjedhë përsëri në zgavrën e hundës. Woa Nasal Aspirator është një mjet i sigurt dhe i dobishëm për heqjen e mukusit nga hunda e fëmijës.

☑️PERDORIMI I SIGURT: Gryka është bërë nga materiali i butë silikoni për të pushuar rehat në vrimat e hundës së fëmijës suaj. Woa Nasal Aspirator mburret me aprovimin e FDA, kështu që nuk duhet të dyshoni në sigurinë e tij. Çlirohuni nga bllokimi kokëfortë i hundës shpejt dhe lehtë pa shkaktuar dëmtime të sinuseve delikate të të porsalindurit tuaj.
☑️LEHT  PASTROHET: Filxhani mbledhës dhe të gjitha pjesët e pajisjes që bien në kontakt me mukusin mund të hiqen dhe duhet vetëm t’i hiqni, pastroni me ujë dhe më pas dezinfektoni.

☑️NGARKIMI: Kapaku me drejtim Woa është plotësisht i ngarkuar me USB, ngarkohet lehtë dhe është i qëndrueshëm, kështu që nuk do të shqetësoheni kurrë për shkëputjen ose bartjen e baterive.

☑️PROJEKTIMI ERGONOMIK DHE Madhësia e kompaktësisë: Dizajni ergonomik me lakim të humanizuar ju ndihmon të qëndroni komod. Aspiratori hundor Woa është me madhësi kompakte. Mund të futet në çanta ose çanta të vogla për fëmijë. Thuaj lamtumirë atyre hundëve të mbytura edhe kur jeni duke udhëtuar.

Udhëzimet:
1. Zgjidhni një majë të përshtatshme të hundës. Pas montimit, ndizni butonin e energjisë dhe zgjidhni një forcë të rehatshme për foshnjën tuaj.
2. Para se ta përdorni në hundën e foshnjës, është më mirë ta përdorni në dorë për t’u njohur me cilësimet e mënyrës dhe për të ndjerë forcën e thithjes. Kështu që nuk do të trembë ose dëmtojë fëmijën tuaj.
3. Për sigurinë e hundës dhe shëndetit të foshnjës suaj, ju lutemi pastroni dhe dezinfektoni atë menjëherë pas përdorimit.
4. Mbajeni trupin kryesor larg ujit dhe mos lani.

Përfshini paketën:

1 * pajisje për thithjen e hundës
koka thithëse 2 *
1 * kabëll USB

Reviews (0)

Be the first to review “Aspirator hundor për foshnje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Aspirator hundor për foshnje

17.0037.00 (-54%)

Add to Cart