Aparat i tensionit

26.0036.00 (-28%)

In stock

Aparat automatik i krahut për monitorim të gjakut me teknologji digjitale që punon me kristale të lëngët. Metoda Oscillometrike, dhe me vete përmabn aksesorët si: Çertifikata, Banda e dorës, Doracaku i Produktit dhe Qese ruajtese.

Karakteristikat
Presioni: 0-299mmHg
Pulse: 420-200times / min
Presioni statik: ± 0.4Kpa (± 3mmHg)
Impuls: brenda ± 5%
Furnizimi me energji: DC6V (bateri 1.5Vfour AA)
Magazinimin e temperaturës dhe lagështinë: -20ºC ·· 55ºC
Temperaturë: Lagështi 10% ~ 95% RH
Ekrani: 5cm * 8cm 3.8inches

26.0036.00 (-28%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Aparat i tensionit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Aparat i tensionit

26.0036.00 (-28%)

Add to Cart