8 në 1 TURBO SPREJ ME UJ

12.0032.00 (-63%)

In stock

Posedon 8 mënyra spërkatjes, posedon shishe për shampo e cila
përzihet me ujin dhe formon shkum.
Posedon fuqi e cila largon cdo lloj papastertie.
Mund ta përdorni për larje:

  • Për larje vetura
  • Për larjen e Gardheve
  • Për larjen e kafshëve
  • Për ujitje të luleve
  • Për pastrim të pllakave
  • Për pastrimin e pishinës
  • Për pastrimin e vendkalimeve

Dimenzioni: 43cm x 8cm x 4cm

12.0032.00 (-63%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “8 në 1 TURBO SPREJ ME UJ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

8 në 1 TURBO SPREJ ME UJ

12.0032.00 (-63%)

Add to Cart