Мjet i përsosur për përgaditje të sarmave

11.9916.00 (-25%)

In stock

 •  Bëni shpejt dhe me efikasitet sarma të shkëlqyeshme, me madhësi të njëtrajtshme në vetëm 3 hapa!
 • Përgatitja e sarmave me këtë aparat është një kënaqësi e vërtetë.
 • Dhe jo vetëm kaq – ju mund të përgatisni rrotullime të ndryshme prosciutto, proshutë dhe djathë për fillestarët dhe urdhërat, dhe madje edhe pancakes!
 • Kur përgatisni sarma, vendosni gjethe të freskët të lakrës së thartë, hardhitë etj, të zbutet në ujë të valë.
 • Pritini të gjitha palosjet nga fleta dhe vendoseni në makinën e lakimit.
 • Pastaj vendosni përzierjen, tërhiqni dorezën dhe sarma juaj është gati.
 • E thjeshtë dhe e shpejtë.
 • Pajisja është krijuar posaçërisht për të lehtësuar punën tuaj, për të zvogëluar kohën e përgatitjes dhe për të përmirësuar cilësinë dhe pamjen e pajisjeve të përfunduara.
 • Përdorimi i pajisjes nuk kërkon njohuri dhe përvojë të veçantë
 • Mund të përdoret në shtëpi, në restorante, etj.
 • Bërë prej plastike, me 3 nivele për rregullimin e madhësisë së sarmës
 • Lehtë për tu mirëmbajtur dhe i lehtë për t’u përdorur
 • Dimensionet: 35,7 x 18,8 x 5,5 cm
 • Pesha: 310 g

11.9916.00 (-25%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Мjet i përsosur për përgaditje të sarmave”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Мjet i përsosur për përgaditje të sarmave

11.9916.00 (-25%)

Add to Cart