• Zip Sox -Çorape kompresive

  • A vuani nga – Ndjesia e lodhur dhe e rëndë e këmbëve, ënjtja e këmbëve, venat me variçe, pamjaftueshmëria venoze, sindroma post-trombotike, ulçera venoze e trajtuar, ulçera aktive venoze, limfedema, relaksohuni me Zip-Sox nuk do t’i keni këto me probleme!
  • ✔ Shpejtë dhe i përshtatshëm për tu kryer
  • ✔ Çlirimi nga dhimbja dhe ënjtja në këmbë!
  • ✔ Ndihmon në menaxhimin e kushteve mjekësore të tilla si venat me variçe
  • ✔ Mëngë e përsosur e kompresimit për udhëtime, sporte, punë ose shtëpi
  10.0021.00

  Zip Sox -Çorape kompresive

  10.0021.00

Menuja Kryesore