• Mrekullia dhëmbëve

  Përshkrim:
  Heq njollat ​​e pirjes së duhanit, kafes, çajit dhe pijeve. Zbardhjen e dhëmbëve me përdorim të përditshëm. Zbardhini plotësisht dhëmbët tuaj dhe në mënyrë natyrale. Sidomos për njerëzit me dhëmbë të zinj dhe dhëmbë të verdhë të shkaktuar nga pirja e duhanit, pirja e çajit, kafja dhe vera. Largimi i tartarit dhe aroma e veçantë, duke lënë gojën të pastër dhe të freskët. Mbani gingiven tuaj më të shëndetshëm. Përdorimi afatgjatë i këtij produkti do të ndihmojë në largimin e problemeve periodontale. Parandalojnë që njollat ​​e dhëmbëve të formohen përsëri dhe të mbajnë efektin zbardhues për një kohë të gjatë.

  Përmban:
  – Përbërësin zbardhues
  – Përqindja e peroksidit të karbamidit <1%
  – Qymyr druri i aktivizuar
  – Silikoni ultra i butë,
  – Karbonat kalciumi,
  – DL-mente,
  – Stevioside,
  – Pesha: 60g

  Funksioni: Pastrimi i Dhëmbëve / Largimi i njollave

  10.0020.00

  Mrekullia dhëmbëve

  10.0020.00

Menuja Kryesore