• Spray mop -Xhoger , Spërkatës me lëng

  • Spray Mop – Një xhoger që do ta bëjë dyshemenë tuaj të duket më e pastër se kurrë.
  • Shijoni mënyrën e thjeshtë të pastrimit me këtë karrem shumë qëllimesh dhe njomni sipërfaqen përpara se të kaloni nëpër të pa e përkulur, thjesht duke shtypur dorezën.
  • Me rotacion 360 ° C për të pastruar edhe vendet më të paarritshme
  • Falë sistemit të sprejit ju lehtë mund të njomni sipërfaqen përpara se të shkoni në vrap pa pasur nevojë të rrëmuhen kudo.
  • Bakteret përhapen më lehtë përmes ujit.
  • Kështu që njomni sipërfaqen pikërisht përpara xhinsit dhe hiqni menjëherë çdo papastërti.
  • Baza Rrotulluese 360 ​​° C.
  • Rezervuar uji me një kapacitet 350ml + zonë spërkatëse, që përfshin një sipërfaqe të madhe.
  • Dorezë e lehtë e heqshme e aluminit.
  • Bëhet posaçërisht për pllaka qeramike, dysheme druri të llakuar dhe laminat
  • Përdor çdo lëng pastrimi të dyshemesë
  • Lehtë për tu pastruar, lehtë për tu grumbulluar, përdorur dhe ngarkuar
  • Moderne, elegant dhe kompakte
  • Koka e mikrofibrit, në një lëvizje, heq më shumë pluhur dhe papastërti
  • Sipërfaqja thahet aq shpejt sa nuk ka asnjë gjurmë pluhuri ose papastërtie në dysheme
  • Nuk kërkon energji elektrike për të funksionuar
  • Një sasi e vogël uji dhe pastruesi është e mjaftueshme për të pastruar zona të mëdha, thjesht spërkatni kur të jetë e nevojshme
  • Veshja e mikrofibrit mund të përdoret vazhdimisht Ndërtim jashtëzakonisht i lehtë
  • Ndërtim i lehtë dhe i fortë, pesha pa ujë 600 g Për lloje të ndryshme të dyshemeve – nga linoleumi në petëzuar në pllaka dhe mermer
  • Dizajn elegant dhe ngjyra tërheqëse
  • Dimensionet 128 x 40 x 15 cm
  • Provoni llakun e ri Spray dhe shijoni pastërtinë e shtëpisë tuaj!
  17.0020.00

Menuja Kryesore