• Tharëse rrobash

  • Përshkrimi:
  • Tharëse rrobash
  • Kjo lavanderi e palodhshme është një Tripod me 2 shkallë,
  • tabaka perfekte e tharjes për veshje dhe pantallona.
  • Bërë prej çeliku inox
  • E përkryer për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.
  • E shkëlqyeshme për kampe dhe e  palodhshme për ruajtje të lehtë:Shufër çeliku inox
  • Madhësia: 68,5×68,8x170cm
  • Ngjyrat: rozë / e bardhë
  • Karakteristikat:
  • 1. Asnjë mjet i nevojshëm
  • 2.Tel mjaftueshëm për të varur fustanet gjatësi
  • 3. Transporti – brenda ose jashtë 4. Dosjet për ruajtje
  35.0050.00

  Tharëse rrobash

  35.0050.00

Menuja Kryesore