• Tabletë portative dixhitale me ekran shkrimi

  05

  Mënyrë pa rrëmujë për të praktikuar shkrimin dhe vizatimin
  Alternativa e letrës tradicionale
  Fshirja e imazhit tuaj me butonin Touch of Erase, miqësor ekologjik dhe mjedisor, ju kursen edhe shumë para.
  Shoqëri e mirë për fëmijët në jetën e përditshme dhe studimin.
  E mirë për të shkruar, aritmetikë, drejtshkrim dhe vizatim.
  Lërini fëmijët të eksplorojnë kreativitetin e tyre të pakufizuar kudo që të jetë.
  E përkryer për të shkruar listat e detyrave, listat e blerjeve, kujtimet e takimeve, shënimet e shkurtra dhe lënia e shënimeve për miqtë dhe familjen.
  Ndaloni fëmijët tuaj të shkruajnë në mur apo pllaka me Smart Tabletin.
  Paketa e përfshirë: 1 x Tabelë shkrimi 1 stilolaps

  8.9916.00

Menuja Kryesore