• Sytnjeta “OMBRE”

  Sytjena silikoni strapless ndihmon të shtyjë gjoksin tuaj dhe të mbajë gjoksin tuaj në një pozicion të mirë. Duhet vetëm një tërheqje e vogël, dhe do t’ju japë një pasqyre të plotë dhe sexy.
  Materiali: Këto sytjena pa mëngë me ngjitës silikoni mjekësor biosilica ngjitet butësisht në lëkurë, për të arritur një efekt natyror shtytës.
  Dizajni i mbylljes së vizatimit i bën zemrat tuaja të duken më të plota me më shumë copëzime.
  Ngjitja e lartë e forcës mban gjoksin tuaj në një pozicion të mirë dhe të rehatshëm pa u brengosur për rënien.
  Kur ta merrni, ngjitja e mirë nuk shkakton ndonjë dhimbje në lëkurë, një ngjitës shumë miqësor për lëkurën.
  Të padukshme dhe të modës: Bras i padukshëm dhe i përshtatshëm per te gjitha llojet e veshjeve
  Ata janë të përshtatshme për çdo veshje me ngjyra.

  15.0030.00

  Sytnjeta “OMBRE”

  15.0030.00

Menuja Kryesore