• Star Shower Laser rezistent ndaj ujit

    Llamba përdor <5mW dhe ka një Klasifikim të Klasit 3R, NDRTIM N IN SENSOR TAY DITLS S DITS: Sensori i dritës ndizet natën dhe fiket gjatë ditës, DUHET T TO 99% P ONR ELEKTRIK KRAHASUAR N L DREJTAT TRADITIONALE, PCRFSHIJE LIGJIN E FJALS DHE BAZEN E VLER INDS SO SHUMSISHT, SKIP THE HASSLE OF DECORATING: Watch yjet kërcejnë menjëherë para syve tuaj ose ngrini ato vetëm me një klikim të butonit ekskluziv të Lëvizësit. Jo shkalle pa drita të varura dhe llamba të vdekura

    22.9930.00

Menuja Kryesore