• Super Blender

  Blender frutash e pijeve multifunksionale me energji elektrike
  Shishe Blender / Shake n take / machine mix lëngje
  Përzierje shpejtë e “smoothie” dhe proteina, tundeni dhe shkoni! Përzierje dhe pije nga e njëjta shishe, thyen akull në çast. Kakaja e përshtatshme e rrokullisjes së sipërme, blenderi super i fuqishëm thyen akull menjëherë, gëzojeni atë duke qenë elegant të mjaftueshme për të kryer me vete gjatë gjithë ditës për të qëndruar hydrated. Mbaj kapakun në kapak e bën të lehtë!

  Fuqia 180W 110 / 220V 50 / 60HZ

  18.0040.00

  Super Blender

  18.0040.00

Menuja Kryesore