• Sistemi Profesional super i fuqishëm

  POSEDON 2 MIKROFONA DHE SISTEM ME 2 ANTENA
  Gama e frekuencës: FM121.7-128.7MHz
  Përgjigja në frekuencë: 100Hz-10000Hz (? 3dB)
  Distors Audio: Më pak se 1%
  Gama dinamike: 80dB

  Mikrofoni i transmetuesit:
  Lloji i emisionit: FM
  Raporti S / N: Më mirë se 80dB
  Paisja RF: 8mw (maksimumi 50mw)
  Devijimi i Frekuencës: 75KHz
  Bateri: 9 V Bateri (nuk përfshihen)
  Paketimi i jashtëm Madhësia: 36 x 28 x 6cm

  40.0060.00

Menuja Kryesore