• Shtrat i mrekullueshëm për pushim në shtëpinë tuaj

  • Me këtë krevet ju me të vërtetë mund të relaksoheni dhe të pushoni
  • Sipërfaqja e krijuar posaçërisht e hapur ofron kënaqësi të rehatshme dhe jo të diellit, sipas strukturës me onde.
  • Shtrati është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm dhe mund të ruhet shum lehtë.
  • Valvola sigurie
  • Sipërfaqe të rehatshme dhe hapëse
  • Dizajni i qëndrueshëm me rreze Y për forcë të lartë dhe stabilitet
  • Mbështetëse e rehatshme
  • Përfshirë arna për riparim
  • Lartësia e kushinetës: përafërsisht. 30 cm
  • Dimensionet kryesore (LxHxB): përafërsisht. 165 x 79 x 84 cm
  • I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm
  • Garancion 1 vit
  35.0055.00

Menuja Kryesore