• Mjeti 12 në 1 Shporta e gatimit të shpejt

  • 12 mjete në 1 Shporta e gatimit
  • Mblidhni makarona, patate dhe shumë më tepër nga tenxhere!
  • Koloseri – E përkryer për shtrëngimin dhe shpëlarjen.
  • Mjet i 12 në 1 kuzhinë! Një shportë gatimi është një domosdoshmëri për çdo kuzhinë.
  • Fillon i sheshtë dhe përhapet menjëherë në një shportë fleksibël që ju lejon të gatuani, vlim ose ushqim të skuqur thellë me lehtësi.
  • Kthejeni tepsinë dhe kthejeni atë në avulloren e fundit.
  • Edhe kur uji i nxehtë ose vaji vlon shpejt në tenxhere, dorezat e dizajnuara posaçërisht mbeten të ftohta në prekje.
  • Kur gatimi të ketë mbaruar, thjesht ngrini enën e gatimit dhe shkoni direkt nga tenxhere në tas.
  • E bën punën e kuzhinës të shpejtë dhe të lehtë!
  • Përdorimet janë të pafundme! Përdorimi në sobën e gatimit; valë; tiganisje e thellë; avull; joshjen; blanshiranje; Par-vlim.
  • Përdorni si mjet për shpëlarje; larë; kullimit; shtrëngimit; ruajtje
  16.0023.00
 • Super Hoops – Mini Basketbolli Argëtues – Vegël për Dhoma për Fëmijë

  • Hamper Hoops një mënyrë super argëtuese për fëmijët për të mbledhur rrobat e tyre të ndyra nga dyshemeja dhe t’i vendosin ato në një zhytës !
  • Hamper Hoops përshtatet në çdo derë.
  • Hiqni qesen e rrobave dhe tani keni një shportë basketbolli!

Menuja Kryesore