• Drejtoni shpatullat dhe shpinën, tërhiqni shpatullat prapa,largoni dhimbjen me këtë ryp

  • Ndihmoni për të korrigjuar qëndrimin tuaj të keq dhe për të zvogëluar dhimbjen e shpinës të shkaktuar në përputhje me rrethanat.
  • Thjesht stërvitja 2 orë në ditë, bën sjelljen tuaj të drejtë dhe rrit vetëbesimin tuaj.
  • Drejtoni shpatullat dhe shpinën, tërhiqni shpatullat prapa për të rreshtuar klavikulën.
  • Merrni qëndrimin e saktë dhe lërini kockat e kokës, shpinë, qafë dhe jakë të lidhura në mënyrë natyrale.
  • Mbushje e butë për të maksimizuar rehatinë.
  • E butë, e shkathët dhe e rehatshme për tu veshur edhe për orë të gjata.
  • Vendoseni atë me anën Velcro të ngritur lart dhe rregulloni shiritat sipas dëshirës tuaj për përshtatje optimale.
  • (Ndihma rekomandohet fuqimisht për përdoruesit për herë të parë për të arritur pozicionimin më të mirë.)
  • Prodhuar me materiale neoprene të butë me cilësi premium dhe Velcro, të qëndrueshme, me peshë të lehtë dhe të frymë.
  • Mund të vishen nën xhaketë ose leckë.
  • Zhduk sikletin e qafës dhe shpinës nga ulja me shpatullat e rrumbullakosura para kompjuterit.
  15.0020.00

Menuja Kryesore