• Shiatsu 2 në 1 Masazhues dhe Ngrohës – 360° Masazh

  Trajtoni këmbët tuaja me këtë këpucë luksoze të shkurtër elektrike të ngrohtë dhe me masazhë! Jo vetëm që do t’i mbajë këmbët tuaja komod dhe të ngrohtë, por gjithashtu do t’u japë atyre një masazh të butë dhe gjallërues! Një mënyrë e shkëlqyeshme për rinovimin e këmbëve të lodhura dhe të dhembshme. Ajo vjen me një kontroll me 2 cilësime të nxehtësisë dhe 2 cilësime masazhesh.
  Kur temperatura arrin temperaturën e caktuar, termostati automatikisht futet në gjendje, ngrohja me ndërprerje, kursimi i energjisë dhe mbrojtja e mjedisit.

  27.0044.00
 • Shiatsu Masazher 3D Infra, me 8 rumbullak super efikas

  Posedon 8 topa masazhit. Ky masazhues i shpatullave vjen me 4 nyje të mëdha dhe 4 nyje të vogla, të cilat ofrojnë masazhe të indeve të thella në qafë, supe, pjesën e pasme të sipërme, pjesën e prapme të poshtme, belin, këmbën, këmbët dhe krahët.
  Ndihmon pjesët e trupit tuaj të plotë Për të çliruar stresin, lehtësoni muskujt e lënduar dhe ju ndihmojnë të relaksoheni.
  Posedon karikues për vetur si dhe për shtëpi dhe zyrrë mund të miret me vete kudo.

  • Voltazha: 12V
  • Fuqia: 24W
  • Pesha: 2.5KG

  24.9939.99

Menuja Kryesore