• Sharrë dore

  • Teh të trefishtë të mprehta për sharrim të butë dhe të shpejtë të drurit, të lehtë dhe të sigurt për tu mbajtur.
  • Sharra prerëse ka një forcë të lartë çeliku karboni, dhëmbë shumë të mprehtë, të veshura për të zvogëluar fërkimin për veprim më të lehtë dhe më pak rezistencë me çdo tërheqje për një sharrë më të shpejtë
  • Dorezë e rehatshme ergonomike – e lakuar ergonomikisht, doreza është e rehatshme dhe e sigurt në dorë, doreza me prekje të butë .
  • Sharra e krasitjes është shtesa e përsosur për pajisjet tuaja të kopshtarisë, pajisjet e kampeve, shëtitjet, mjetet e mjetit të mbijetesës që nuk do t’ju lësh kur të keni nevojë.Lehtë për tu mbajtur – lehtë për tu mbajtur dhe paloset për ruajtje të lehtë,
  6.0015.00

  Sharrë dore

  6.0015.00

Menuja Kryesore