• Shake ‘n Take Blender

  • Mini mikser multi-funksional
  • Menjëherë përzieni smoothie dhe shtrëngime proteinike
  • Përzieni dhe pini nga e njëjta shishe
  • Zgjidhje e shpejtë për mëngjesin
  • Baza ultra-kompakte me motor të fuqishëm me kapacitet të lartë
  • Butoni i ndezjes / fikjes me kyç sigurie përpara bazës së mikserit
  • Shishja sportive ka një kapak rrotullues me një kashtë të hapur
  • Pllaka të integruara në pjesën e poshtme të shishës sportive
  17.0037.00

  Shake ‘n Take Blender

  17.0037.00

Menuja Kryesore