• Sfungjeri magjik 3 në 1

  Sfungjeri juaj i rregullt i kuzhinës është një pjatë e Petrit për një mori bakteresh dhe mitash të dëmshme. A doni me të vërtetë të lani enët tuaja dhe të transferoni ato baktere në sipërfaqen e tyre? Për më pastër, keni nevojë për një sfungjer më të mirë. Është pastruesi i kuzhinës, silikoni që është rezistent ndaj baktereve dhe mykut. Silikoni nuk gërmon kurrë sipërfaqet tuaja delikate. Pastër më mirë me Sponge më të mirë.

  Karakteristikat:
  Silikoni fleksibël dhe i qëndrueshëm
  Gishtat e vegjël e lirojnë papastërtinë
  Bakteret dhe rezistente ndaj mykut
  Jo gërryes
  Pjatalarëse të sigurt
  Ngrohjes-rezistente
  Shumë qëllime – mund të përdoret si një mbajtës tenxhere ose mbartës, gjithashtu 3 madhësi dhe ngjyra në dispozicion: Vjollcë – 5.75 “x 5.75”; Gjelbërt – 5.75 “diametër; dhe Portokalltë – 5.75 “x 3”

  12.0020.00

  Sfungjeri magjik 3 në 1

  12.0020.00

Menuja Kryesore