• SET 4 Sistemi i kamerave të sigurisë 1080P me Wifi 1TB Hard Disk

    • Sistemi i kamerave pa tela me siguri 8 Channel HD (Kamera 8CH 1080P NVR + 4PCS 960P) për Vila, Shtëpi, Zyrë, Dyqan, Magazinë ose diku tjetër (Shtëpi / Perjashta). Hard Drive 1TB Para-instaluar. Ju lutemi vini re se kjo NUK është kamera e mundësuar nga bateria. Sistemi i kamerave pa tel nuk do të thotë që mund ta përdorni pa asnjë kabllo. Furnizimi me energji elektrike është ende i nevojshëm për të ndezur kamerat dhe NVR (Smonet nuk merr ngarkimin e instalimit). Mundësuar nga Stable Power nga dyqanet afër, 24×7 orë Mbikëqyrje Live.
    • Sistemi i sigurimit pa tel video është i thjeshtë për tu konfiguruar dhe instaluar DIY pa ndonjë kabllo video. Plug and Play True. Lidhni NVR dhe kamerat me furnizimin me energji elektrike. Lidhni miun me NVR. Lidhni monitorin e PC / TV me NVR me një kabllo VGA / HDMI. Lidhni Portin LAN Router me Portin NVR WAN me Kabllo Rrjeti të Siguruar. Video do të shfaqet. Sistemi ndërton një Mbulim më të Fuqishëm të Sinjalit wireless dhe e bën lidhjen të shpejtë dhe të thjeshtë. Duke punuar pa e shqetësuar Shpejtësinë tuaj të rregullt në internet.
    146.00200.00

Menuja Kryesore