• Grilë rrjetë për barbeque

  • Grilat e mbyllura bllokojnë ushqimet në vend dhe mundësojnë pjekjen e lehtë të ushqimeve në skarë, ideale për pjekje të peshkut, perimeve, mishit, mishit të derrit, pulës, krahëve të pulave, qafës së pulës, kokës së pulës, dhe ushqime të tjera delikate.
  • Boshllëqet në rrjetë janë me madhësi të përkryer për të siguruar shpërndarje të barabartë të nxehtësisë, ndërsa parandalojnë që pjesët e vogla të ushqimeve të bien përmes grillave.
  • Prodhuar nga çeliku inox i grirë nga ushqimi për cilësi të qëndrueshme dhe i lehtë për tu pastruar.
  • Përmasat: 25cm x 25cm
  4.008.99
 • Rrjeta Magnetike E Derës Për Insekte

  Rrjetat magnetike e derës zgjidhin me kujdes problemin e lejimit të ajrit të freskët për të qarkulluar nëpër dyert e hapura pa lejuar hyrjen e insekteve irrituese. Nevojitet vetëm një shtytje e butë dhe ajo hapet dhe pastaj mbyllet mirë me mbyllësit magnetikë të inkorporuar në hapje. Gjithashtu ideale për qasje të lehtë në kafshë.
  Karakteristikat:

  • Lejon shëtitje të lehtë pa duar,
  • Mbylljet magnetike mbyllen për të mbajtur gjësendet jashtë,
  • Ideale për qasje të lehtë në kafshë,
  • Lehtë për tu përshtatur pa mjete të nevojshme etj.
  • Madhësia e rrjetës: 200cm x 100cm
  10.0020.00

Menuja Kryesore