• Rrjeta Magnetike E Derës Për Insekte

  Rrjetat magnetike e derës zgjidhin me kujdes problemin e lejimit të ajrit të freskët për të qarkulluar nëpër dyert e hapura pa lejuar hyrjen e insekteve irrituese. Nevojitet vetëm një shtytje e butë dhe ajo hapet dhe pastaj mbyllet mirë me mbyllësit magnetikë të inkorporuar në hapje. Gjithashtu ideale për qasje të lehtë në kafshë.
  Karakteristikat:

  • Lejon shëtitje të lehtë pa duar,
  • Mbylljet magnetike mbyllen për të mbajtur gjësendet jashtë,
  • Ideale për qasje të lehtë në kafshë,
  • Lehtë për tu përshtatur pa mjete të nevojshme etj.
  • Madhësia e rrjetës: 200cm x 100cm
  10.0020.00

Menuja Kryesore