• Mens vullkan rrip shtërngimi në të zezë

  • Për çdo atlet që shpon dëmtimet ose muskujt dhe problemet e nyjeve mund të jetë një temë e përsëritur.
  • Kjo mbështetje e Vulkan Back  mund të jetë një zgjidhje e mirë.
  • Mbështetja e shpinës Vulcan është një ndihmë e shkëlqyer ortopedike e krijuar për të siguruar nivele të jashtëzakonshme mbështetjeje, kompresimi dhe mbrojtjeje.
  • Idealisht për ata me probleme të shpinës, mbështetja e shpinës ka një pëlhurë elastike që është e lehtë dhe e padurueshme, por edhe tepër mbështetëse.
  • Ajo ka fiksim të rregullueshëm i cili lejon përdoruesin të zgjedhë përshtatjen më të rehatshme.
  • Mbështetje e lehtë, elastike e shpinës
  • Ofron mbështetje të jashtëzakonshme për pjesën e poshtme të shpinës
  • Mbyllja e rregullueshme e përparme siguron përshtatje të sigurt shirit compression dhe qëndron në pjesën e prapme  në madhësinë e rreth gjysmës
  16.0025.00

Menuja Kryesore