• Miss Belt – rrip shtrëngimi , për belin dhe barkun

  • Ndihmon për të zvogëluar perimetrin e belit dhe nivelin e barkut
  • Ndihmon për forcimin e muskujve tuaj të barkut
  • Në vetëm disa sekonda do të dukeni më të dobët dhe më të shtrënguar
  • Nuk vërehet nën veshje Rekomandohet për ushtrime, vrapim, çiklizëm ose kryerjen e detyrave të përditshme
  • E përkryer për të fshehur barkun pas lindjes Teknologji e kompresimit të dyfishtë që mbahet fort rreth belit tuaj
  • Efektive në shtrëngimin e belit dhe barkut, do t’ju bëjë të dukeni sikur keni veshur më pak 2 veshje.
  • Më në fund do të keni mundësi të vishni xhinse të preferuara dhe bluza të ngushta dhe nuk do të keni nevojë të shqetësoheni për ndonjë gjë që shkon rreth belit.
  • Kjo do t’ju ndihmojë të qëndroni në këmbë dhe të keni një qëndrim të duhur të trupit pasi do t’ju ofrojë mbështetje të përshtatshme për pjesën e poshtme të shpinës nëse punoni në kompjuter ose në një pozicion ulur
  • E lehtë, e përshtatshme; lëkura e trupit merr frymë lirshëm
  • Vishni çdo ditë, kudo që të jeni!
  13.0019.00

Menuja Kryesore