• Rrip masazhi me vibrim, Vibroaction

    • Rrip masazhi dridhës për barkun, këmbët, kofshët Rrip dridhës me masazh lëkundës dhe nxehtësi për të ngushtuar pjesë të caktuara të trupit Për aplikim në bark, ijë, bel, vithe dhe kofshë, mund të përdoret kur është fort në divanin tuaj.
    • Mund të përdoret nëse është i instaluar mirë në divanin tuaj, vetitë e efektit Vibro: çdo sesion kombinon masazh dridhës me nxehtësi të moderuar. Vëllimi i dorëzimit: 1 x shirit vibrues.

    18.0037.00

Menuja Kryesore