• Kemei – Set 11 në 1

  Karakteristikat e produktit
  1. Sistemi i avancuar i prerjes
  2. Modeli i strukturuar dhe dizenjimi ergonomik
  3. Përdoret për çdo gjatësi me krehën e limitit të saj
  4. Dizajni mute / Zhurma më e ulët se produktet e ngjashme
  5. Përdoret me valë, i përshtatshëm për të vepruar
  6. Kur është duke u ngarkuar, do të shfaqet drita e treguesit

  1x Maqinë
  4x Krehrës me kufizim(3/6/9/12mm)
  1x Krehrës i qimeve në hundë
  1x Krehrës për qime te vogla
  1x Pajisje për hiqjen e flokeve te vogla
  1x Kreu i rruajtjes
  1x Krehrës për flok
  1x Mbajtes
  1x Manuali
  1x Brush

  25.0055.00

  Kemei – Set 11 në 1

  25.0055.00

Menuja Kryesore