• Roboti Pastrues Auto Pilot Me USB Kabëll

  Cilesi e larte. Ky robot gjithëpërfshirës është bërë nga materiali ABS me cilësi të lartë, i qëndrueshëm dhe jo i venitur.

  Pastrim i efektshëm. Mund të pastrojë dysheme të ndryshme, siç janë druri, pllaka, mermeri. Mund të pastrojë edhe zona të ndryshme, si dhomën e ngrënies, banjën, kuzhinën, dhomën e gjumit, etj.

  Trup shumë i hollë. Vetëm 65 mm e trashë, ajo lehtë mund të kapet nga fundi i divanit, shtratit dhe vendeve të tjera të ulëta.

  Lehtë për operim. Shtypni një buton për të çmontuar pluhurin për larje ose pastrim.
  Pastrues vakum pastrimi automatik mini inteligjent elektrik
  Lëvizni për të pastruar dyshemenë automatikisht dhe shmangni pengesat në mënyrë fleksibile.
  Një ndihmës i mirë për të pastruar pluhurin ose mbeturinat e tjera të vogla nën tavolinë.
  Një dhuratë e bukur për miqtë tuaj të bukur apo nënën tuaj.

  26.0060.00

Menuja Kryesore