• ABS Rollers Revoflex pajisja për ushtrim

  SHUMFUNKSIONAL – Konsiderohet si një nga pajisjet më të mira të ushtrimit në shtëpi. Rrota AB Roller me shirita elastikë për stërvitjen në krah, forconi barkun tuaj të sipërm, të mesëm, të poshtëm dhe të zhdrejtë. Deri në 40 lloje të veprimit të fitnesit, ideale për trajnime kardio, yoga, abs, qëndrueshmëri, këmbë, duarve, vitheve.
  PERDORIM I REHATSHEM – Bordi gjunjëzues EVA, ergonomik, me përmasa të mëdha dhe kundër rrëshqitjes. Rrota fleksibël me mbulesë të butë sfungjeri dhe rafte dore, të rehatshme për t’u përdorur, ju japin qëndrueshmëri të shkëlqyeshme për një stërvitje të shkëlqyeshme të barkut.
  E LEHT PER TRANSPORT – litar elastik me tërheqje të lartë latex, i rregullueshëm dhe i fortë me jetë të gjatë shërbimi. Peshë e lehtë, lehtësisht e palosshme për ruajtje dhe transport të përshtatshëm, të përshtatshme për zyra dhe shtëpi, nuk do të ju mungojnë kurrë ushtrimet.
  MATERIALE – Rrotat tona të rrotullave AB janë bërë nga ABS + PP + EVA që mbështet forcimin e përsëritur të forcës së lartë, është pajisjet më të mira të ushtrimit në shtëpi, është më e qëndrueshme se materiali i mëparshëm në treg!
  ZGJEDHJE E PERFEKTUAR – Trajnoni me AB Roller në vetëm 10 minuta në ditë dhe do të arrini rezultate të jashtëzakonshme! përdorimi i tensionit Double Wheel është mënyra më e mirë për të ruajtur trupin tuaj të përsosur, formon trupin tuaj shpejt dhe lehtë pa përpjekje.

  14.9930.00

Menuja Kryesore