• Raft , Çelik INOX këndor për banjën tuaj

  • E prodhuar nga çeliku inox, është i qëndrueshëm, i ndryshkuT dhe rezistent ndaj korrozionit.
  • Mbështetje e pabesueshme e çelikut të pandryshkshëm
  • Mbështetës me katër vrimë,
  • Organizimi i Rrjetit, Banjës, Këndit
  • Lloji: i rregullueshëm
  • Materiali: çelik inox,
  • Madhësia: përafërsisht. 105-310cm (imazh i detajuar)
  • Ngjyra: e bardha
  • Shtresa:
  • 4 shtresa
  • karakteristika:
  •  Rregullim i mirë prej 105-310cm për t’iu përshtatur shumicës së banjove.
  •  Poloni i rregullueshëm, pa ndryshk përdor tensionin që të përshtatet midis dyshemesë dhe tavanit të banjës tuaj, tensionit të vendosur për palosje të lehtë pa nevojën e mjeteve .
  • Të gjitha raftet janë vetë-kulluese dhe të lehta për tu pastruar.
  • Automatikisht përshtatet për t’u përshtatur midis tavanit dhe dyshemesë ose tavanit dhe skajit të banjës.
  • Steelelik i ngurtë i bërë nga kapakë gome jo të rrëshqitshëm.
  • Siguron më shumë hapësirë ​​në dysheme në banjën tuaj.
  • Ideale për shampon, sfungjerë, balsame ose më e rëndësishmja gjatë banjës.
  • Paketa përfshin: Poli i këndit të banjës 1 x 4 nivele
  34.0050.00

Menuja Kryesore