• Jastok për qafë me pomp të përbrendshme [SPECIAL]

  Jastëku me pomp të përbrendshme që ju e keni ëndërruar në vendet e papërshtatshme gjatë udhëtimeve ose lodhjes.
  Material sepcifik i cili është i papërshkueshëm nga uji si dhe posedon pomp fryerje ne brendsi të jastokut
  Lloji: Jastëk inflatable
  Trashësia: 12cm
  Modeli: Jastëk U-formësohet
  Madhësia: 40 * 25cm
  Pesha neto: 85g

  1. I lehtë, vetëm 85g, kompakt dhe i lehtë për tu kryer.
  2. Materiali: Pëlhurë e rehatshme, e butë dhe lehtë për ajrosje, e bërë nga materiali i mëndafshit të lartë elastik qumështi, i cili është i përshtatshëm për lëkurën.
  3. Mbyllja e gomës komposite: Teknologjia e hollë e nënshkrimit të gomës i bën lidhjet më të qëndrueshme dhe më pak të rrjedhshme.
  3. Inflacioni i shpejtë: Inflacioni i lëvizshëm i tipit të lëvizshëm, me sistemin e tij të inflacionit, mund të fryhet me një shtyp të lehtë, nuk ka nevojë të hidhet në gojë.
  4. Valvula e daljes së ajrit të mbyllur: goditje e butë me një tërheqje të vetme dhe shtypeni në jastëk kur nuk është në përdorim.
  5. Kujdeset për unazat e qafës: 360 gradë rrotullim të lirë, dizajn klasik i rrumbullakët, përshtatje natyrore në kurbën e qafës, lehtësimin e presionit të qafës së mitrës.
  6. Shtrëngimi i dyfishtë rregullues: Shtrëngimi i dyfishtë rregullon lirshëm madhësinë e jakës, dhe elastiku mund të rregullohet.

  12.0020.00

Menuja Kryesore