• Prerës për rende shalqini dhe sallatë frutash

    • Pritini ne rende dhe shërbejni fruta me lëng në pak minuta me zero mbeturina!
    • Mund të përdoret për fruta të tjera, të tilla si pjepri, shalqiri … Eshtë e lehtë dhe e sigurt për t’u përdorur. Eshtë gjithashtu i sigurt për larjen e enëve.
    • Shalqiri me feta të lehta është një pikë çeliku e krijuar për të ndezur, shpejt, madje edhe ujë të pastër në shalqinj. Isshtë bërë prej çeliku inox me cilësi të lartë që e bën atë të qëndrueshëm dhe të sigurt për t’u përdorur.
    • Guaranteedshtë e garantuar që të kryhet 2 herë më shpejt sesa përdorimi i një thike.
    5.0015.00

Menuja Kryesore