• Prerësi i stomakut, modelimi i belit dhe ngritje e vitheve

  • Karakteristikat:
  • Mënyra më e mirë për të fituar prefekturat në peshë nuk është të mbështeteni në peshë jo të shëndetshme duke humbur këtë artikull mban një ekuilibër të shkëlqyeshëm të rehatisë dhe trupit.
  • Punon si një tharëse stomaku, modelimi i belit dhe prerësi i mollaqit, por material i mirë dhe dizajn ergonomik
  • Fshehni linjat e tepërt të yndyrës dhe formën e trupit: bel, kofshë, këmbë dhe mollaqe
  • Hapni shpinën dhe modelin e hollë të belit, shkoni mirë me sytjen tuaj me tela G, më seksi dhe më të hollë në blic,
  • Ideale në pamje, e rehatshme për tu veshur siç tregohet
  18.0026.00

Menuja Kryesore