• Prerës i sigurt

    • Më e sigurt: Mbani duart dhe gishtat larg blades për një mënyrë më të lehtë dhe më të sigurt për të spërkatur dorezën e mbushur me pranverë duke shtypur thjesht poshtë për të prerë për disa sekonda (aq lehtë fëmijët tuaj mund ta përdorin gjithashtu atë).
    • Të gjithanshëm: fetë, ulule, shkrepëse, kube dhe më shumë për përgatitje të lehtë të vaktit, me 30 pjesë të ndryshme të paravendosura me trashësi të ndryshme (0,039 – 0,315 in). Rregulluesi i trashësisë ofron kontroll të personalizuar që ju jep tigan, supa, sallata, perime, madje edhe patate të bëra në shtëpi.
    20.0042.00

    Prerës i sigurt

    20.0042.00

Menuja Kryesore