• Premium Bunion Çorape Korrigjuese për gishtat e këmbës

    • LARGIMI I PERGJITHSHM I DHIMBJES BUNIONARE DHE GISHTERINJEVE: Ndihmon në siklet, presion dhe inflamacion të shkaktuar nga bunionet. Jastëkë dhe mbështet zonën e bunionit në mënyrë që të mund të bëni çdo hap me rehati të ripërtërirë. Korrigjuesi Bunion është i garantuar për të lehtësuar dhimbjen tuaj në bunion.
    • MBROJTJA ABSOLUTE: Xheli i gradës mjekësore mbron lëkurën gjatë ecjes dhe ushtrimeve fizike. Jastëku xhel vepron si një zbutës për të mbrojtur zonën e ndjeshme të dhjamit për të parandaluar fërkimin e dhimbshëm. Aktivitetet tani do të jenë pa dhimbje dhe përsëri të këndshme.
    • Ky mbrojtës bunion mund të vishet diskret nën këpucë, çorape dhe çorape për një mbrojtje të pazbulueshme. Mund të vishen në të gjitha llojet e këpucëve përfshirë palën tuaj më elegante.
    11.9937.00

Menuja Kryesore