• Pompë manuale uji

  Pompa manuale është shumë e dobishme për pompimin e ujit nga bombolaina. Përshtatet me shumicën e kostove standarde të shisheve prej 20 litra pa dizenjim spërkatjeje.

  • Përfshin një tub shtesë të sipërme të sipërme dhe një kapak sanitar.
  • Asnjë bateri ose energji nuk kërkohet dhe përdoret kudo brenda dhe jashtë.
  • Bërë 100 për qind ujë me cilësi të ujit të pijshëm (pa BPA).
  • Përshtatës fleksibël mundëson përshtatjen e pothuajse të gjitha shisheve me ujë 11-22 litra.
  • (Më së miri i përshtatet shisheve 52mm-55mm të tipit të lartë të kurorës dhe nuk i përshtaten shisheve të gojës me majë 48mm.)
  8.0015.00

  Pompë manuale uji

  8.0015.00

Menuja Kryesore