• Pllakë për rregullim dhe palimin e lehtë të rrobave

  • Multifunksionale: Palosni këmishat, pantallonat, peshqirët dhe rrobat tuaja të trasha në vetëm disa minuta duke përdorur këtë dosje eksperte të rrobave. – Ide të shkëlqyera për dhurata!
  • E qëndrueshme : E bërë me materiale përbërëse PP të qëndrueshme,  fleksibël, nuk do të shkaktojë lehtësim nga ndryshimet e forta të klimës së nxehtë dhe të ftohtë.
  • Të shpejtë dhe argëtues: 3 hapa dhe 3 sekonda për të bërë gjërat e mbaruara.
  • Bërja e lavanderisë mund të jetë shumë argëtuese, madje edhe fëmijët tuaj do të jenë të lumtur të bashkohen!
  • Kursyesi i hapësirës: Mbani dollapët dhe sirtarët tuaj të organizuar ndërsa optimizoni hapësirën.
  • Ruajtja e thjeshtë: Dizajn me efektshmëri hapësinore, Paloset për ta ruajtur me lehtësi pa zënë shumë hapësirë. 
  12.0025.00

Menuja Kryesore