• Peshore profesionale 40 kg

  • Ndihmon për të grumbulluar peshë dhe kosto të saktë në të njëjtën kohë. çmimi i kompjuterit dixhital për perimet është zgjedhja juaj e shkëlqyeshme. saktësi e madhe.
  • Sensori i integruar siguron saktësinë e tij.
  • Ka kapacitetin për të ruajtur deri në 8 çmime të njësisë dhe 99 akumulon memorje. Shkon në një bateri të rimbushshme, kjo është mjaft e kursimit të energjisë.
  • Kjo shkallë mbështet fikjen automatike. Përdoret gjerësisht në supermarkete ose pika të shitjes.
  27.0042.00

  Peshore profesionale 40 kg

  27.0042.00

Menuja Kryesore