• Joshja e peshkimit elektrik

  • Joshja e Peshkimit Elektrik për ujërat e kripura dhe peshkimin e ujërave të ëmbla
  • Joshjet e rimbushshme mund të ngarkohen brenda disa minutave nga porti usb.
  • Veprime noti si në ujë, të lehta për t’u peshkuar nga ky artikull
  • Drita ndezëse LED mund të tërheq gjerësisht peshk.
  • Joshja e peshkut në formë të gjallë, mjet i mrekullueshëm për adhuruesit e peshkimit, punon për ditë ose natë
  • Synimi i gjërë i peshqve grabitqarë si bas, walleye, pike, muskie, roach, trofta, etj.
  18.0023.00

  Joshja e peshkimit elektrik

  18.0023.00

Menuja Kryesore