• Përforcues HD për përmirësimin e ekranit 3D në telefonin celular

    • Zmadhuesi i ekranit: Zmadhuesi më i fundit i ekranit të telefonit celular, dizajni i fundit, duke përdorur teknologjinë e zmadhimit optik me rezolucion të lartë, mund të vendosë shfaqjen e telefonit celular 3-5 herë, për një shikim dhe përvojë më të mirë
    • Përforcuesi i ekranit të telefonit celular: Stili i fundit, zmadhuesi i tërheqjes, parandaloni gërvishtjen e ekranit, përdorni më rehatshëm, bëni ekranin e telefonit celular më të madh, ekrani është më dinamik, i lehtë për t’u përdorur, pesha e lehtë, e lehtë për tu mbajtur, ultra e hollë kur paloset.
    • Përforcuesi i ekranit 3D HD: shikimi HD, mbrojtja nga rrezatimi, pa furnizim me energji, kënaqësia vizuale 3D, parandalon lodhjen vizuale
    • Projektori i telefonit celular: përvojë e ndryshme, kënaqësi e ndryshme, në mënyrë efektive parandalojnë rrezatimin e gjeneruar nga telefoni celular të dëmtojë trupin e njeriut.
    8.0015.00

Menuja Kryesore