• Pastrues robotik, makinë inteligjente 3 në 1

    • Koha e karikimit  është rreth 2 orë. Funksioni: Fillues me një buton, pastrim, fshesë me korrent, karikim USB, ngasje universale, shmangie automatike e pengesave, anti-përplasje, zhurmë e ulët, intime, përsëritje e ulët, fuqi e lartë e mbulesës
    • Thithje e fortë: Thith lehtë pluhurin, flokët, letrën dhe zvogëlon ndotjen. Thithja super e fortë e 1800PA.
    • Pastrimi i kutisë së pluhurit Pista ju lutemi zbrazni kutinë e pluhurit pas çdo përdorimi.) 1.Kutia e pluhurit është e vendosur në pjesën e poshtme të makinës, tërhiqeni spinën që të kthehet jashtë. 2. Hapni kutinë e pluhurit, pastroni papastërtitë brenda, mbeturinat duke përdorur një leckë të thatë dhe të lagur. Vendosni kutinë e pluhurit përsëri në makinë.
    • Modaliteti i karikimit: Lidhni kokën USB nga kabllo USB në portën e karikimit të skanerit dhe lidhni kokën USB me konverterin e karikimit.
    19.0037.00

Menuja Kryesore